Web Analytics

„Dacă cercetau, găseau maşina până acum. Sunt dezamăgit de poliţia asta de 2 bani”

de | 19.07.2018 15:00 | Actualitate

# Spune deputatul Cătălin Rădulescu, despre maşina de lux furată

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu este dezamăgit de modul în care se derulează ancheta în cazul mașinii care i s-a furat anul trecut, în noiembrie, de lângă sediul SRI din București. Acesta spune că nu a fost încă găsită mașina de lux, un Range Rover, care valorează peste 140.000 de euro.

„N-am aflat absolut nimic. Mi-au spus întotdeauna numai minciuni. Au trecut 9 luni de zile, dar faimoasa poliție n-a reușit să găsească niște infractori care au furat mașina. Sunt dezamăgit de poliția asta de 2 bani. Nu bănuiesc pe nimeni”, povestește, pentru Jurnal de Argeș, Cătălin Rădulescu.
Deputatul crede, așa cum i-au spus polițiștii, că mașina a fost furată în urma clonării cheilor:
„Mi-au spus că a fost furată printr-o metodă de clonare a cheii. Probabil au softul de undeva din fabrică, din străinătate, de la vreun iginer care lucrează acolo și care e mână-n mână cu hoții. În momentul în care ieși din mașină, el se apropie de tine. În momentul în care închizi, el îți deschide mașina printr-un sistem electronic, care, la orice fel de mașină, îți copiază softul pe un calculator. În momentul în care vor să îți fure mașina, îți intră în mașină cu sistemul ăsta. Nu mi-am recuperat absolut nimic din mașină. A trebuit să umblu luni de zile ca să îmi recuperez o mulțime de acte pe care le aveam acolo.”
Deputatul a mai avut probleme și în 2016, când o altă mașină a sa a fost vandalizată într-o parcare din București, mai exact, în geamul autoturismului s-ar fi tras cu un pistol cu gloanțe de cauciuc. Deputatul nu suspectează pe nimeni și nu crede că ar fi vreo legătură între cele două incidente.
„Sunt metode de intimidare la un moment dat ale unora. Să fie sănătoși, să se bucure de lucul ăsta și să aibă ce-mi doresc eu să aibă. Am sunat lunar la poliție, dar îmi spun aceleași prostii, că poliția cercetează. M-am plictisit de metoda asta mizerabilă prin care își bat joc. Cercetează nimic!!! Dacă cercetau, până acum găseau mașina de sute de ori. Probabil nu au niciun interes”, încheie deputatul.
Mari Tudor

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii