„Dacă ăsta era în Texas, acolo scotea puşca la el direct…”

de | 16.06.2016 16:55 | Dezvăluiri

# Benone Lazăr comentează încăierarea cu un şofer care i-a blocat accesul în faţa firmei sale

Benone Lazăr, patronul celei mai mari firme de transport rutier de mărfuri din România, Internațional Lazăr Company, a fost implicat săptămâna trecută într-un scandal chiar la poarta societății pe care o conduce, după ce un șofer i-a blocat intrarea în incinta acesteia.

„Era și țăpănos, mi-a dat un pumn în ochi și peste ureche de am văzut stele verzi”

Dar, pentru amănunte, să-i dăm cuvântul lui Benone Lazăr: „Domnule, eu nu l-am văzut, era o bandă ocupată că ieșeau ăștia de la Leoni care când ies, ies ca oile și ocupă tot drumul, și nu l-am văzut iar în momentul în care am vrut să intru la mine în curte am văzut că blocase intrarea. Nu asta era problema, dar din cauza lui eu am rămas cu mașina mult în drum și deja veneau două TIR-uri cu viteză din pasajul subteran și m-am speriat că am crezut că intră ăia în mine. L-am claxonat, degeaba că nici nu m-a băgat în seamă, a zis că n-a auzit claxonul. Atunci am sărit din mașină că mă omorau ăia cu TIR-urile, am zis că o dau dracu de mașină, eu să scap! M-am dus la el și m-am făcut că-i dau o palmă că avea geamul lăsat, dar nu i-am dat, doar m-am făcut. Dup-aia a sărit la mine și, era și țăpănos, mi-a dat un pumn în ochi și peste ureche de am văzut stele verzi. Nu te mint cu nimic, mi-a dat una de nu mi-a venit să cred. A venit paznicul de la mine, care era de serviciu, să mă apere și a dat și în ăla. A sărit lumea de aici de pe șantier cu lopețile, până la urmă l-au băgat în gheretă la paznic și au venit ăia de la 112 și de la Poliția Bascov și au vorbit cu el”, povestește Benone.

„Nu m-am împăcat cu el, zice să-i dau 30.000 euro”

L-am întrebat pe patronul de la Internațional Lazăr Company și dacă a încercat vreo variantă de împăcare cu șoferul cu care s-a încăierat: „Deci nu m-am împăcat cu el, zice să-i dau 30.000 de euro, auzi! Pentru ce, frate? Că ai intrat la mine pe proprietate? Păi, dacă ăsta era în Texas și făcea treaba asta acolo, ăla scotea pușca la el direct și nu-i mai zicea nimeni nici dă-te la o parte! Eu am fost în legitimă apărare și am o groază de oameni care au văzut asta. Dacă mă cheamă la Poliție, eu pot să dovedesc asta. Îți dai seama ce scandal a fost dacă s-a auzit până la frati-meu, a venit el cu ăia de la el, că auzise că mă omoară la mine în curte! Deci el era pe proprietatea mea și tot el dădea cu pumnul, că eu voiam să intru la mine acasă și n-aveam loc de el, cam așa au stat lucrurile”, ne-a povestit Benone Lazăr despre pățania de săptămâna trecută.
Florin  Silvestru

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii