Web Analytics

Curtea de Conturi aşteaptă de la cetăţeni propuneri de subiecte privind gestionarea banilor publici pe care să le investigheze în 2021

de | 7.10.2020 10:04 | Actualitate, Economie

Curtea de Conturi aşteaptă propunerile cetăţenilor privind subiecte relevante în ceea ce priveşte gestionarea banilor publici, pe care instituţia să le includă în programul de activitate pe anul 2021.

Astfel, Curtea de Conturi „continuă iniţiativa lansată anul trecut dedicată dezvoltării dialogului cu cetăţenii şi cu societatea civilă, în vederea propunerii unor teme care ar putea fi incluse în Programul de activitate al Curţii de Conturi pe anul 2021. Toţi cei interesaţi pot transmite pe adresa de e-mail propuneri.program2021@rcc.ro subiectele de interes pe care le consideră relevante pentru activitatea instituţiei privind buna gestionare a resurselor publice în interesul cetăţeanului”, precizează instituția. Propunerile pot fi transmise până la data de 30 octombrie 2020. Subiectele propuse vor fi analizate de către structurile de specialitate care vor reţine aspectele din sfera de competenţă a Curţii de Conturi a României.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii