„CURTEA DE ARGEȘ – RETROSPECTIVĂ” – Expoziție de fotografie

de | 10.08.2021 10:11 | Actualitate, Cultura, Home

Muzeul Municipal Curtea de Argeș vă invită să luați parte la vernisajul expoziției de fotografie „CURTEA DE ARGEȘ – RETROSPECTIVĂ”, ce va avea loc în Sala Basarab, joi, 12 august a.c., de la ora 15.00.

 

 

 

CITEȘTE ȘI: CNAIR a lansat licitația pentru legătura uzinei Ford cu Drumul Expres Craiova – Pitești

 

 

 

Pentru argeșenii care nu pot fi prezenți la vernisaj, pe simezele muzeului vor rămâne fotografiile expuse în perioada 12 august – 7 septembrie. Colecția cuprinde imagini din epoca de aur a Cetății Basarabilor, care vor fi un real flashback pentru nostalgici. Fotografiile fac parte predominant din colecția AGERPRES, iar o mică parte provin din arhiva Muzeului Municipal.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed