Web Analytics

Curtea de Argeș: Circula cu mașina neînmatriculată prin municipiu. A fost deschis dosar penal!

de | 31.07.2022 18:24 | Actualitate, Home

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat vineri un bărbat de 54 de ani, din același municipiu, care conducea un autoturism pe strada Râmnicu Vâlcea din municipiul Curtea de Argeș, fără a avea montate placate cu numere de înmatriculare.

Citește și: Aeroportul Internațional Băneasa se redeschide pe 1 august

În urma verificărilor, s-a stabilit că autovehiculul avea plăcuțele retrase, ca urmare a unei abateri anterioare, constând în aceea că avea valabilitatea poliței RCA expirată. În aceeași zi, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni au depistat un bărbat de 50 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe str. Hani Roșu de pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Având în vedere că în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Citește și: Lucrări de cadastrare gratuită în 15 comune din Argeș

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Sursa foto: www.hotnews.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *