Web Analytics

Cursuri suspendate în patru școli din Argeș

de | 30.01.2020 16:13 | Actualitate

Trei școli din Argeș vor fi închise integral mâine, 31 ianuarie,  din cauza virozelor respiratorii, iar la o altă școală vor fi închise doar câteva clase. Este vorba de Școala Gimnazială ,,Nanu Muscel” Câmpulung, Școala Gimnazială ,,Oprea Iorgulescu” Câmpulung, Școala Gimnazială Podu-Dâmbovițeiî și Școala Gimnazială ,,I. L. Caragiale” Pitești.

Potrivit statisticii transmise de autorități, cazuri confirmate de gripă au fost la Școala Gimnazială „I.L. Caragiale” din Pitești, în celelalte trei unități de învățământ sunt foarte multe cazuri de răceală sau viroze respiratorii.

Direcţia de Sănătate Publică Argeş monitorizează în continuare evoluţia virsurilor gripale. Numărul cazurilor confirmate şi raportate instituţiei a ajuns la 73, din care 64 cu virusul gripal B, 6 cu virusul gripal AH3 și 3 cu virusul gripal AH1. Aceste cazuri de gripă au fost înregistrate la 65 de copii și 8 adulți. S-a înregistrat în Argeș un singur deces în cazul unei persoane de 78 de ani. Persoana respectivă a fost confirmată cu virus gripal de tip B.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii