Web Analytics

Cursuri gratuite de teatru şi vioară pentru copiii din Mioveni

de | 22.11.2018 12:58 | Cultură

La Centrul Cultural Mioveni se vor organiza, începând cu luna ianuarie a anului 2019, încă două cursuri, teatru și vioară, oferite gratuit copiilor din orașul Mioveni.
Cursul de teatru va fi coordonat de către actorul Mihai Savu, absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale” din București, cel care este și coordonatorul Trupei de teatru AD-HOC Pitești. La curs pot participa copii cu vârste cuprinse între 11 și 18 ani. Cursul de vioară va fi coordonat de către profesorul Radu Andrei Teianu, absolvent al Conservatorului. Acesta are o experiență de peste 6 ani în domeniu și a fost profesor la Școala Populară de Arte și Meserii Pitești. La curs se pot înscrie copii cu vârste cuprinse între 8 şi 18 ani.
Pentru înscriere, copiii au nevoie de următoarele acte: adeverință medicală care să ateste starea de sănătate a copilului, copie după certificatul de naștere al copilului, copie act de identitate al unuia dintre părinți și fișă de înscriere, care se completează la sediul instituției. Înscrierile se fac până pe 17 decembrie 2018, la sediul instituției din Aleea Înv. Alexandru Popescu nr. 5, Mioveni. Mai multe informații la tel. 0348445856.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii