Web Analytics

Curățenie generală în toată țara: Let’s Do It Romania strânge gunoaie din zeci de localități

de | 17.09.2022 09:12 | Actualitate, Home

Let’s Do It Romania organizează, sâmbătă, Ziua de Curăţenie Naţională, sute de localităţi din întreaga ţară organizând acţiuni de colectare a deşeurilor de toate tipurile. Din 2009 şi până în prezent peste două milioane de voluntari au participat la aceste acţiuni.

Let’s Do It România a anunţat că voluntari din toate judeţele ţării sunt aşteptaţi, sâmbătă, să strângă deşeurile din natură şi să petreacă o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune.

Citește și: Veteranii serviciilor secrete au dezvelit o cruce-monument la Pitești, în memoria celor care au activat pe ”frontul nevăzut”

”Este o bucurie să ne reîntâlnim cu voluntarii cu ocazia Zilei de Curăţenie Naţională. Ne dorim cu toţii să trăim într-o ţară mai curată, cu ape, munţi, plaje şi câmpii fără deşeuri şi le mulţumim tuturor celor care cred în noi şi în misiunea noastră”, a declarat Anamaria Hâncu, co-fondator Let’s Do It, Romania.

Campania se derulează în sute de localităţi din întreaga ţară, urmând a fi colectate deşeuri de toate tipurile.

”Let’s Do It Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *