Web Analytics

Cuplurile longevive, precum şi elevii şi sportivii performanţi, premiaţi la Ziua Comunei Berevoeşti

de | 13.09.2018 14:00 | Politica si Administratie

Duminică, 9 septembrie, a avut loc cea de-a XIV-a ediție a Zilei Comunei Berevoești, sub genericul „Sârba la Berevoești”. Manifestările au avut loc pe Stadionul Central al comunei Berevoești, în prezența unui public numeros. În deschiderea evenimentului, oficialitățile prezente au ținut discursuri. Au fost prezenți reprezentanții administrației publice județene și locale, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, vicepreședintele Simona Brătulescu, subprefectul Adrian Bughiu, senatorii Șerban Valeca și Gheorghe Marin, deputații Radu Vasilică și Dan Bica, consilieri județeni și primari argeșeni.
Ziua a început cu o manifestare sportivă, un meci de fotbal între A.C.S. Gloria Berevoești și A.S. Viitorul Ștefănești 2007. Programul artistic a fost unul foarte variat și aplaudat.
Au cântat printre alții Elena Sima, Maria Ghinea, Doina Argeșului, Cristina Turcu Preda, Valentin Grigorescu, Grupul Nemuritorii. Fiu al satului, președintele CJ Argeș Dan Manu i-a felicitat pe primarul Bogdan Proca și Consiliul Local pentru eforturile aduse la dezvoltarea comunității, acordându-le o plachetă de Excelență. Locuitorii comunei care au împlinit 50 de ani de căsnicie, precum și tinerii cu rezultate deosebite la învățătură și în domeniul sportiv au fost premiați cu diplome, bani și medalii.
M.T.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii