Web Analytics

Cuplu amendat de polițiști pentru nerespectarea măsurii carantinării

de | 5.10.2021 18:14 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate 20 de acţiuni punctuale (dintre care 18 organizate independent de către poliţişti, una organizată cu IJJ Argeş şi una cu alte structuri).  În cadrul activităților au fost verificate 2.569 de persoane, 101 societăți comerciale precum și 106 mijloace de transport persoane.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 63 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei, după cum urmează:

– 61 de sancţiuni, cu avertisment, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

Citește și ULTIMA ORĂ Niciun pat ATI pentru pacienții cu COVID nu mai este liber în România

2 sancţiuni, în valoare de 2.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurii carantinei/izolării. Sancțiunile au fost aplicate  în ziua de 04 octombrie de către polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti care efectuau verificări ale persoanelor pentru care au fost instituite măsuri de izolare sau carantinare.  Au depistat un bărbat și o femeie, de 42, respectiv de 36 de ani, ambii din Pitești, care nu se aflau la adresa declarată de carantinare, din municipiul Piteşti. Ca urmare a celor constatate, aceștia au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii