Web Analytics

Cum să porți accesoriile vestimentare în 2021

de | 18.07.2021 14:37 | Actualitate, Economie

Alegerea și asortarea îmbrăcăminții și a încălțămintei în conformitate cu stilul ales sunt lucruri esențiale pentru a arăta bine, dar, accesoriile sunt cele care fac diferența. Fie că ai ales o ținută sport, clasică, elegantă, modernă sau retro, trebuie să acorzi atenție accesoriilor pe care le alegi. Bijuterii, genți, ochelari, pălării, cercei și alte accesorii au rolul lor în imaginea de ansamblu, dar și în atitudinea pe care o transmiți. Pentru că moda evoluează, accesoriile și modul în care le purtăm se schimbă, uneori, surprinzător de diferit, de la un an la altul. În 2021, accesoriile vestimentare cunosc noi tendințe, pe care te invităm să le descoperi în continuare.

Poartă gențile ca accesorii cu rol predominant estetic

Gențile de anul acesta sunt mai mici sau iau formă de baghetă. Discrete și elegante, acestea nu au un spațiu de stocare mare, dar, pun în valoare ținutele lejere și permit asocieri creative, atât în ce privește culorile, cât și texturile. O geantă Moschino se potrivește cu o gamă largă de ținute, mai ales, că există o mulțime de modele. Unele dintre ele sunt inspirate de tocurile telefoanelor mobile de la începutul anilor 2000, ceea ce rezonează cu tendințele nostalgice, deseori, care marchează acest an. Nostalgia anilor ‘90 și-a făcut loc în ținutele sport, cu tricouri scurte, care expun abdomenul, și pantaloni cu talie înaltă, dar și în ținutele casual și chiar cele de plajă, așa că nu avea cum să nu influențeze și accesoriile.

Alege podoabe colorate

Colierele sau brățările din mărgele colorate sunt la modă anul acesta. Mărgelele rotunde, supradimensionate, sunt de preferat, în culori tari. În 2021, așadar, poți să fii vizibilă, să ieși în evidență, după perioada gri a pandemiei care ne-a ținut în case. Prin urmare, nu te teme de culori. Cu cât sunt mai mari mărgelele, cu atât mai bine. Pietrele semiprețioase sunt și ele la modă, mai ales, în combinații multicolore.

Caută diversitatea și asimetria

Încălțăminte diferită în fiecare picior, decupaje asimetrice, modele și culori în contrast pe fiecare parte a corpului: 2021 este surprinzător de curajos. Și în cazul accesoriilor, această caracteristică este valabilă. Poartă cercei extravaganți sau chiar diferiți, dar, ai grijă să păstrezi aceeași zonă estetică. Dacă într-o ureche ai un cercel cu câteva perle, în urechea cealaltă pune unul cu o singură perlă, de exemplu. Sau poartă doi cercei care diferă doar prin culoare.

Ieși în evidență cu pălării și alte accesorii pentru cap

Dacă ai o colecție de pălării mari sau viu colorate, acum este timpul să le porți. Anul acesta se poartă pălăriile supradimensionate, extravagante și colorate. Nici pălăriile de pescar sau cele de tip panama nu sunt de evitat. Dimpotrivă, incluse într-o ținută echilibrată, pot reprezenta sarea și piperul. 2021 este un an în care clemele de păr au o revenire spectaculoasă. Și nu orice cleme, ci cele mai mari și mai colorate. Diademele și coronițele de inspirație barocă sunt, de asemenea, accesorii care se poartă în acest an.

Alege ochelari de soare dreptunghiulari

Ochelarii de soare dreptunghiulari arată minimalist și cool producând un contrast plăcut cu accesoriile care ies în evidență. Se potrivesc perfect cu genți mari și sunt ideali atât cu ținute casual, cât și office. Dacă alegi rame groase, efectul vizual este și mai cool, mai ales, în asociere cu haine și accesorii colorate.

Accesoriile vestimentare ale anului 2021 se poartă cu îndrăzneală și creativitate. Vizibilitatea, culorile intense și diversitatea sunt caracteristicile principale ale accesoriilor și modei actuale. Adaptează-te la acestea și la stilul ales și bucură-te de viață și de frumusețea ta.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii