Web Analytics

Cum să îți faci propriul noroc la casino?

de | 19.07.2021 20:33 | Actualitate, Economie

O vorbă din popor spunea că norocul ți-l mai și faci. Nu este doar ceva care apare în viața noastră într-un mod aleator pe cale supranaturală. Trebuie să pui mâna la treabă și să forțezi norocul să ajungă și la tine. Ușor de zis, greu de făcut. Cum adică să faci norocul să vină la tine? Dacă eu pariezi pe următoarea rotire din cazino, iar ruleta aterizează unde va dori ea în funcție de cum se mișcă bila, cum pot eu să atrag norocul?
Întrebări foarte bune pe care și le pun jucătorii care vor doar ca banii lor să fie cheltuiți cât mai inteligent. Iată și câteva răspunsuri la fel de bune.

Pariază puțin și câștigă mult

Nu, nu încercăm să luăm în râs subiectul, dar este foarte important să profiți cât mai mult de cotele și șansele tale din cazino. De exemplu, dacă iei un maxbet bonus de câteva mii de lei, nu este mai recomandat să te joci cu acești la bani la jocurile unde poți câștiga cei mai mulți bani decât să îi riști pe toți la sloturi cu RTP foarte mic și să rămâi cu nimic la final? Până aici totul este foarte clar, dar cum știi la ce să pariezi pentru a primi cei mai mulți bani?

Dacă ești la secțiunea de pariuri sportive, lucrurile sunt destul de simple. Trebuie doar să găsești furnizorul unde cotele pentru aceleași evenimente sunt mai mari decât în orice altă parte. Poate însemna puțin dacă o cotă este de 1.34, iar alt agent de pariuri oferă o cotă de 1.35, dar dacă ai 20 de evenimente la care cotele sunt puțin mai mari, câștigurile sunt cu mult mai mari.

Bucură-te încet de câștiguri

Câștigurile din cazino nu sunt deloc obținute foarte des, iar dacă vin și după o perioadă foarte lungă în care ai pierdut destul de mult, ar trebui să iei o pauză și să te bucuri de ceea ce ai câștigat. Majoritatea celor care obțin câștiguri substanțiale din cazino, se grăbesc imediat spre următorul pot mare, iar în acest proces nu realizează că defapt banii au fost acolo pentru ei, dar lăcomia îi împingea tot mai mult spre pierderi mult mai mari.

Așa că ajung într-un moment în care un câștig mare de care nu s-au bucurat la timp a fost și el pierdut, au urmat și alte pierderi după aceea, iar acest lucru creează o frustrare atât de mare încât gamblerul resimte totul cu foarte multe negativism.

Renunță la sloturi

Sloturile sunt cele mai dăunătoare jocuri de noroc din lume. Ele sunt responsabile pentru generarea celor mai mari cantități de bani din cazino. Mai mult decât atât, sloturile reprezintă și acea categorie de jocuri de noroc unde șansele de câștig pe termen lung pentru jucători scad considerabil. Comparativ cu jocurile de masă cum ar fi Pokerul, Blackjackul, Zarurile, Ruleta sau orice alt joc de masă care poate fi găsit în cazino, sloturile nu ar putea fi recomandate pentru nicio sesiune de gambling.

De ce sunt atât de dăunătoare? Deoarece rundele, adică rotirile se termină în câteva secunde, iar pentru ca jucătorul să se simtă satisfăcut, acesta trebuie să treacă prin foarte multe astfel de rotiri. Cu cât rotirile se termină mai repede, cu atât există șanse mai mari pentru ca o sesiune să conțină pariuri mai multe, pariuri mai mari, iar pierderile să fie pe măsură.

Șansele de a deveni câștigător la jocuri de masă cum ar fi Baccaratul, Blackjackul sau Ruleta sunt de multe ori mai mari.

Concentrează-te doar pe un singur lucru

Cazinourile offline, dar și cele online sunt de la primul contact niște spectacole în adevăratul sens al cuvântului. Imediat ce intri pe website sau din momentul în care care calci pragul unui cazino stradal, ești bombardat de efecte luminoase, femei îmbrăcate sumar, foarte multe culori, sunete de bani, monede și de efecte sonore care apar numai când cineva câștigă premii foarte mari. Asta vrea cazinoul să auzi. Să auzi că poate fi oricând rândul tău să ajungi pe podiumul celor care câștigă sume foarte mari de bani. Crezi că ești capabil de aceste lucruri?

Dacă ai stofă de învingător, ar trebui ca focusul tău să fie numai pe un anumit segment din întreg cazinoul. Să te poți concentra numai pe un singur aspect și să nu te lași niciodată distras de lucrurile care se află în plan secundar. Dacă ești acolo pentru a câștiga potul principal de la un concurs de Poker, nu ar trebui să fii tentat să faci nimic altceva. Obiectivul tău este unul foarte clar, acela de a câștiga la Poker. Apoi, nu te aglomera de lucruri și lasă-ți mintea liberă.

Concluzie

Așa ajungi să fii un jucător foarte norocos la cazino. Deciziile pe care le iei nu îți vor aduce noroc, dar vor elimina ghinionul din acțiunile pe care le vei face în cazino. Până data viitoare, nu uita că în timpul unui pariu, tu ești singurul care are controlul.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole