Web Analytics
scris miercuri, 11.01.2023

Cum s-a petrecut accidentul cu 5 victime din Argeș

Polițiștii au făcut dosar penal în urma accidentului rutier cu mai multe victime din comuna Priboieni, în care au fost implicate două autoturisme, trei adulți și doi copii.

Cum s-a petrecut accidentul cu 5 victime din Argeș

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 25 de ani, din Voinești, județul Dâmbovița, care conducea un autoturism pe DJ 702, pe raza localității Priboieni, din direcția Priboieni spre Boțești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus, condus de un tânăr de 22 de ani, din Beleți Negrești”, a transmis IPJ Argeș.

ISU Argeș a transmis că, în urma evenimentului, au rezultat cinci victime, trei adulți și doi minori, de 4 și 16 ani. Unul dintre șoferi, cel de 22 ani, a fost găsit încarcerat. Detalii, AICI.

Citește și Le-a spus polițiștilor că are o armă și vrea să o folosească pe o stradă din Câmpulung

Bărbatul de 25 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool, dar celălalt conducător auto (de 22 de ani), nu a putut fi testat din cauza stării în care se afla.

Polițiștii au întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împreurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Au intervenit pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni și Detașamentul de Pompieri Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, o ambulanță SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, alături de un echipaj SAJ.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită