Web Analytics

Cum a scăpat băiatul patronului de la Metropol de amendă după ce s-a plimbat cu ATV-ul şi maşina pe scările de la „Zinca”

de | 21.02.2018 18:40 | Actualitate

10 bogdan tomaLa începutul acestui an, Jurnalul de Argeș a prezentat mai multe filmări cu Bogdan Toma, fiul patronului hotelului Metropol, urcând cu ATV-ul și cu un 4×4 scările de la Colegiul „Zinca Golescu”. În filmarea în care apare urcând cu ATV-ul, pe lângă acesta erau mai mulți trecători în plină zi.
Poliția Argeș s-a autosesizat ca urmare a articolelor din Jurnalul de Argeș, însă Bogdan Toma a scăpat fără amendă sau dosar penal, alegându-se doar cu o atenționare. Cum a fost posibil acest lucru? Surse judiciare ne-au precizat că după analizarea filmărilor publicate de Jurnalul de Argeș, au fost verificate în bazele de date de la Direcția Înmatriculări și Primăria Pitești numerele de înmatriculare ce apăreau pe ATV și pe vehiculul 4×4. Și s-a descoperit că respectivele vehicule fuseseră vândute de Bogdan Toma în primăvara lui 2016. Ulterior, s-a aflat că filmările fuseseră făcute în 2015. Și cum Bogdan Toma nu mai deține acum acele vehicule, polițiștii nu au mai avut nicio probă palpabilă pentru care să îl amendeze. Iar băiatul patronului de la Metropol a scăpat ieftin.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii