Web Analytics

Cui i-e frică de echipa Ion Mînzînă – Dan Nicolae?

de | 29.10.2020 13:22 | Actualitate, Opinii

Primarilor care erau obișnuiți să primească miliarde bune de la Consiliul Județean pentru pietruiri de drumuri comunale, de trei ori pe an, în cele trei sesiuni de prăduială continuă – primăvară, vară, toamnă? Și care băgau mai bine de jumătate din acești bani în buzunar, după ce se înțelegeau cu vreun agent economic care trimitea agregatul să excaveze pietriș la negru, direct din râu? Constructorilor care au căpușat la greu Direcția Județeană de Drumuri până au lăsat-o gravidă la limita insolvenței? Celor care, umplându-și buzunarele, au condamnat Argeșul să se chinuie cu cea mai proastă infrastructură rutieră din țară?
Am pornit abrupt, cu două întrebări turbo pentru neliniștea asfaltatorilor, primarilor și funcționarilor combinagii care nu înțeleg că, gata, Mînzînă nu mai vrea ca Argeșul, prin Consiliul Județean, să facă breaking news-uri la capitolul corupție. Și că din acest motiv și-a luat consilier un om integru, pe comisarul-șef Dan Nicolae, fost șef de IPJ Argeș și cu mare expertiză în domeniul anticorupției și al controlului de legalitate a fondurilor atrase de la UE. Ion Mînzînă vrea să se protejeze, acesta e semnalul major dat la început de mandat. Și nu doar pe sine, ci și aparatul Consiliului Județean de orice scandaluri legate de sifonarea banului public. Iar pentru cine are ochi să vadă și să înțeleagă, ceea ce face noul președinte al Consiliului Județean e în deplin acord și cu ceea ce vrea PSD la nivel național, o schimbare vizibilă nu doar de gardă, ci și de percepție publică. Vrem să lucrăm corect și cu știință de carte, acesta e mesajul public al noului președinte de județ, transmis tuturor prin faptul că și l-a ales consilier și sfătuitor pe comisarul-șef Dan Nicolae. La fel, primarii argeșeni, și nu doar cei din PSD, care nu vor să repete experiențe traumatizante gen Dosarele Consultanța 1 și 2, trebuie să înțeleagă că ceea ce vrea noul președinte al CJ e spre binele tuturor. Și că se poate lucra corect și transparent, fiindcă, dacă are nevoie Argeșul de ceva, e de proiecte, de un fluviu de proiecte cu bani de la UE, redactate și implementate corect. Fiindcă numai o astfel de abordare ne poate rezolva problema infrastructurii rutiere, și nu doar rutiere, la care e deficitar Argeșul. E loc pentru toată lumea care vrea să lucreze corect – primari, funcționari și agenți economici – în noul proiect de administrație al lui Ion Mînzînă, noul președinte al CJ. Cel puțin asta înțeleg eu din mesajul explicit cu aducerea în echipa sa a unui consilier de calibrul, seriozitatea și integritatea comisarului-șef Dan Nicolae. Care a și participat luni la ședința de constituire a Consiliului Județean, la invitația președintelui nou ales, Ion Mînzînă.

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

4 Comentarii

  1. https://ziarobiectiv.ro/primar-din-arges-prins-cu-un-tir-de-lemne-furate/

    PSD, da se reformează, adică adâncește hoția. Ce sa spui cand primarul PSD fura lemne cu camionul? Acum când stoparea defrișărilor ilegale este o prioritate în Argeș. Domnule redactor, sunteți om serios?! Ne spuneți ca PSD va stopa hoția primarilor sai când de fapt o adâncește?

    • Pârț!!! O să facă Mânzână și psd ceva cu moț!!!

  2. O să-i doară în fund pe primarii PSD de Manzana și consilierul lui. Ei vor face ce știu mai bine și în continuare, adica for fura… Cu tirul
    .

  3. Domnule redactor va anunț ca percepția publica s_a schimbat radical după ce acest primar PSD a fost prins cu un tir de lemne furate(fără acte). PSD nu este numai partidul hoților ci și partidul mafiei forestiere care decimeaza mediul și pădurile județului. BRAVO!