Web Analytics
scris marți, 10.01.2023

CS Mioveni are programate în această săptămână două jocuri de verificare

CS Mioveni se află momentan în pregătire centralizată pe plan local, cu antrenamente zilnice la Mioveni. Primul meci amical este programat miercuri, iar al doilea sâmbătă.

CS Mioveni are programate în această săptămână două jocuri de verificare

Mâine, Mioveniul a ales ca adversar echipa de Liga 5, FC Star Sport Argeș mai cunoscută microbiștilor sub numele AS Direct Pitești. De altfel, partenerul de întrecere al galben-verzilor a devenit unul tradițional, în pauzele competiționale cele două echipe disputând amicaluri. Meciul este programat de la ora 17:00 pe Stadionul Orășenesc din Mioveni. AS Direct ocupă locul 9 în Liga 5 – Sud cu 29 de puncte în 17 meciuri.

Citește și Liderul Superligii nu a avut milă de FC Argeș: a fost 4-1 în amicalul de la Buftea

Apoi, sâmbătă, galben-verzii vor juca la prânz, tot acasă, la Mioveni, cu FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu. Cele două echipe au mai jucat împreună și în noiembrie, când s-a întrerupt campionatul pentru Mondial, iar atunci, la Craiova, la baza de pregătire a oltenilor, argeșenii s-au impus cu 1-0.

Deocamdată nu sunt noutăți la nivelului lotului sau băncii tehnice a echipei, unele mutări fiind anunțate pentru această săptămână.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită