Web Analytics
scris marți, 22.10.2024

CS Mioveni, acuzată că a fost favorizată de FRF

Sâmbătă, la finalul săptămânii în care și-a primit înapoi punctele scăzute în litigiul cu Dandea, CS Mioveni a suferit o nouă înfrângere în Liga 2, a șasea în zece etape, pe terenul echipei CSC Dumbrăvița.

CS Mioveni, acuzată că a fost favorizată de FRF

La finalul acestui meci, pierdut cu 2-1 de argeșeni, antrenorul gazdelor, Cosmin Stan, a precizat că FRF o dorește în continuare pe CS Mioveni în campionat și a ajutat-o să scape de depunctare.

”Având în vedere că litigiul pe care l-au avut și l-au pierdut, iar apoi au primit punctele înapoi, putem crede că sunt încă doriți în Liga 2! Se închid ochii! Dacă pentru neplata unui jucător se iau două puncte și după trei săptămâni se dau punctele înapoi… Probabil că vor continua mai departe. Mai au și alte litigii pe rol, a precizat Stan.

Cu 8 puncte în clasament în acest moment, CS Mioveni se află pe locul 18 în Liga 2. Va pierde trei dintre ele după ce FRF va aplica excluderea din campionat a echipei Viitorul Pandurii, pentru două neprezentări, și va anula rezultatele sale din primele nouă etape, interval în care CS Mioveni a învins formația gorjeană cu 2-0.

Citește și: Alin Chița, antrenor CS Mioveni: „Este o situație neplăcută, băieții nu și-au primit salariile”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...