Web Analytics
scris vineri, 27.09.2024

CS Mioveni a fost depunctată

Dacă în sezonul trecut nu s-a pus problema de depunctare, iată că s-a întâmplat acum, oarecum surprinzător, când lucrurile păreau că se află pe un făgaș normal la gruparea argeșeană.

CS Mioveni a fost depunctată

CS Mioveni a primit o primă penalizare, de două puncte, din partea Comisiei de Disciplină și Etică a FRF, în baza unuia dintre litigiile pe care le are în acest moment.

Comisia de Etică și Disciplină a depunctat-o pe CS Mioveni cu două puncte și i-a aplicat interdicție la transferuri, pentru restanțe financiare față de Alexandru Dandea (36 de ani). Clubul are termen până pe 9 octombrie să plătească, altfel depunctarea va fi păstrată.

Alexandru Dandea, acum la SCM Râmnicu Vâlcea, în Liga 3, a evoluat pentru trupa argeșeană în 9 meciuri și a înscris 2 goluri în prima parte a sezonului trecut de Liga 2.

Ținând cont de cazul Cătălin Căbuz – Chindia, din sezonul trecut, când clubul târgoviștean s-a înțeles cu portarul după ce CDE a dictat penalizarea, iar apoi FRF a șters decizia, rămâne de văzut dacă actuala decizie împotriva CS Mioveni poate fi sau nu de luat în seamă.

Dacă nu-și va stinge acest litigiu cu Dandea, dar și pe celelalte, CS Mioveni va primi noi depunctări și, în cele din urmă, va ajunge la excluderea din campionat.

Citește și: FC Argeș are preparator fizic din Calabria. Cine este Massimo Stalteri

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

CS Mioveni a fost depunctată

Dacă în sezonul trecut nu s-a pus problema de depunctare, iată că s-a întâmplat acum, oarecum...

Ultimele articole

CS Mioveni a fost depunctată

Dacă în sezonul trecut nu s-a pus problema de depunctare, iată că s-a întâmplat acum, oarecum...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită