Web Analytics
scris joi, 15.01.2015

Cronica unor zile agitate. Tecău ştia că va face obiectul unor dezvăluiri şi l-a informat pe Ponta cu două zile înainte

Sâmbăta trecută, pe 10 ianuarie, preşedintele PSD Victor Ponta a organizat la Alexandria o şedinţă la care au participat prim-vicepreşedintele partidului, Liviu Dragnea, şi încă 20 de lideri social-democraţi din mai multe judeţe, printre care şi Florin Tecău. Acolo, Tecău l-a înştiinţat pe Victor Ponta că va fi ținta unor dezvăluiri care vor apărea luni dimineața. Toți cei prezenți au rămas perplecși crezând că e vorba de un nou dosar de corupție, după care președintele CJ Argeș a adăugat că e vorba, de fapt, de niște dezvăluiri cu conotație sexuală. A fost momentul în care atmosfera s-a relaxat iar unii dintre omologii lui Tecău din celelalte județe s-au pus pe un râs sănătos. Chiar și Victor Ponta a zâmbit, adăugând aforistic: „Doar trei președinți de județ mai avem și noi fără dosare, la Bistrița, Vaslui și Argeș și iată că trebuie să li se găsească și lor ceva”. A fost momentul în care Victor Ponta a fost magistral, ca și comportament față de un om al său din teritoriu, Florin Tecău în cazul de față, spunându-i că vor merge împreună, în aceeași mașină, spre Curtea de Argeș, la botezul fiicei deputatului Mircea Drăghici.

Ponta și Daciana au mers acasă la Tecău, s-o ia la botez pe soția acestuia

Astfel, înainte de a ajunge la botez, Victor Ponta și Daciana au făcut un popas la Ștefănești, la reședința familiei Tecău, pentru a o lua și pe doamna Cristina, șoția președintelui CJ Argeș. Aceasta știa de ce va urma să apară luni în ziar și nu mai avea nicio stare să meargă la evenimentul de la Curtea de Argeș. Când Florin Tecău i-a spus lui Ponta, la Alexandria, că soția sa n-ar vrea să mai meargă la botez, acesta a spus că nici nu vrea să audă de așa ceva. I-a cerut să o sune și să-i spună că el și Daciana vor veni să o ia. Așa au și apărut  cei doi, Ponta și Tecău, împreună cu soțiile, la restaurantul din Curtea de Argeș unde se sărbătorea încreștinarea fetiței cuplului Mircea și Georgiana Drăghici. Când primarii și ceilalți liderii ai PSD Argeș prezenți la botez l-au văzut pe Victor Ponta că îi ia la masa lui și a Dacianei pe soții Tecău au înțeles mesajul, acela că președintele PSD îi acordă în continuare credit liderului său de la Argeș. 
Iustina Harco Burcea

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...