Web Analytics

Cristina Manea pleacă la Lyon pentru tratamentul care i-ar ptea salva viaţa

de | 1.11.2017 10:10 | Actualitate

CRISINA
Tânăra diagnastiată cu o formă rară de cancer chiar în ziua în care a devenit mamă pleacă la Lyon pentru tratamentul care îi dă șansa să-și vadă fetița crescând.
 
 
„În sfârşit, s-au aliniat toate astrele pentru Cris şi am primit un răspuns afirmativ de la cea mai prestigioasă clinică europeană specializată pe tipul rar de cancer (sarcom alveolar) pe care îl are ea , Centre Léon Bérard Lyon !!! Vom pleca cu o ambulanţă privată duminică dimineaţă, în jurul orei 10:00, suntem aşteptaţi acolo luni la ora 16:00”, a scris Adrian Manea, soţul Cristinei, e agina sa de Facebook, unde le-a mulţumit  celor care  l-au ajutat să strânfă resursele financiare pentru acet tratament.
 
Cristina a fost diagnosticată cu sarcom alveolar de părţi moi, un cancer rar, cu metastaze, în vara acestui an, după ce a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Mai multe campanii au fost lansate pentru salavarea ei. Săptămâna trecută, soţul Cristinei a anunţat că s-au trâns banii necesari tratamentului care ar putea-o salva pe Cristina, iar la sfârşitul acestei luni, tânăra mămică va pleca în Franţa, pentru terapia care-i dă între 30 şi 50% şanse de supravieţuire. 
 
 
 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii