Web Analytics
scris miercuri, 02.10.2024

Cristiano Ronaldo nu mai vrea să doboare recorduri

Ajuns la 39 de ani, Cristiano Ronaldo susține că și-a schimbat obiectivele cu privire la cariera sa și că nu mai este interesat să doboare noi recorduri în istoria fotbalului. Acesta vrea să fie un jucător cât mai bun pentru Al-Nassr și să-și ajute cât mai mult echipa în meciurile din competițiile interne și internaționale.

Cristiano Ronaldo nu mai vrea să doboare recorduri

Jucătorul portughez este singurul care se poate lăuda cu cele 900 de goluri pe care le-a marcat la echipele de club pentru care a evoluat: Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid, Juventus și Al-Nassr, dar și la echipa națională a Portugaliei.

Recordurile nu mai reprezintă un obiectiv principal pentru cariera lui și se concentrează pe evoluția sa la echipa de club și la prima reprezentativă.

Nu mai este important acum dacă sunt cel mai bun sau nu, nu mai mă interesează acest lucru. Este bine ca un jucător să marcheze goluri, dar pentru mine este mai bine ca echipa să câștige.
Am fost obișnuit să dobor recorduri, dar nu mai sunt interesat. Cel mai important lucru pentru mine acum este să mă bucur, să ajut Al Nassr şi pe colegii mei să câştige”,
 a declarat starul lusitan, conform prosport.ro.

Citește și: Andrei Prepeliță este dorit la FCU Craiova

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită