Web Analytics

Cristian Gentea va câştiga alegerile la Piteşti

de | 3.09.2020 13:20 | Politica si Administratie

Cristian Gentea, candidatul PSD pentru Primăria Pitesti, a preluat conducerea în cursa electorală și se află în plină ascensiune. Prezent la dezbaterea “UNIVERSITATEA – INIMA CETĂȚII”, Cristian Gentea s-a detașat clar față de ceilalți candidați la Primăria Pitești, având, de departe, cea mai bună prestație. Dovedind o bună cunoaștere a problemelor, o abordare realistă a subiectelor și oferind soluții concrete pentru toate situațiile prezentate, Cristian Gentea a demonstrat o dată în plus că este cea mai bună variantă pentru funcția de primar al Piteștiului. Puteți urmări confruntarea pe canalul de youtube al Universității Pitești la https://www.youtube.com/watch?v=4bSSCTM7nVo&fbclid=IwAR1iqf4mOHOR_Lzlae-C7VHMv-SQrwULApfW2fW0ym7SguXCjoOFoUKbAek.
Cercetător într-unul dintre cele mai elitiste domenii – domeniul nuclear – Cristian Gentea este un om care nu a trădat niciodată și care și-a făcut școala atunci când trebuia.
Gentea a luat doar premiul I din clasa I până în clasa a XII-a, a terminat Facultatea de Fizică și a luat licența cu 10, drept care a primit repartiție guvernamentală la Mioveni direct în cercetare, unde lucrează de 30 de ani, parcurgând toate etapele profesionale până la funcția de acum, cea de director general RATEN (singura entitate care se ocupă de nuclear în România).
Cu Gentea primar, Piteștiul va deveni un oraș curat, aerisit, cu utilități și servicii de calitate la prețuri corecte.

Cristian Gentea: ”Sunt convins că voi câștiga această luptă, așa cum am câștigat toate întrecerile și examenele din viața mea. Și nu au fost puține. Sunt un om de cuvânt, care nu minte și nu trădează. Sunt un om care și-a construit prin muncă și seriozitate o carieră fără a arde etapele. Am alături de mine o echipă puternică, de oameni foarte bine pregătiți, pe care o voi conduce spre victorie, așa cum am făcut cu toate echipele pe care le-am condus.”

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Argeş, cod de identificare mandatar financiar 21200019, publicat de Asociaţia Jurnal de Muscel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii