Web Analytics

Cristian Gentea, un an de când ocupă funcția de primar al Piteștiului

de | 19.11.2021 10:05 | Actualitate, Politica si Administratie

La data de 19 Noiembrie 2020, Cristian Gentea a fost numit primar al municipiului Pitești, mobilizându-se, de la acea dată, să conducă și să reprezinte echipa și municipalitatea.
Astăzi, cu ocazia împlinirii a un an de mandat, primarul Gentea transmite următoarele:

 

În urmă cu un an, în 19 noiembrie, am intrat ca primar în prima instituție administrativă a municipiului!

A fost un an greu, atât de greu, încât sunt mobilizat înzecit, am energie, putere de muncă și dorința de a face administrație doar pentru cetățeni.
Pentru că se poate.

Mulțumesc echipei din Primărie, consilierilor locali și mai ales concetățenilor pentru implicare participativă!, a scris pe pagina sa de socializare, edilul Piteștiului.

CITEȘTE ȘI: Pitești – Autoturism cuprins de flăcări pe strada Petre Ispirescu!

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Sper sa fie primul si ultimul mandat, ciuma rosie.

  2. Felicitari pentru anul de mandat petrecut in mijlocul pitestenilor Sper ca planurile dumneavoastra personale vi le-ati realizat in acest an, numai din reasfaltarea strazilor care nu necesitau acest lucru, iar conturile bancare v-au crescut considerabil. Acum este momentul sa incercati sa va retrageti elegant de la carma acestui oras, sau poate sa faceti ceva si pentru cetateni. Sunt foarte multe lucruri de facut in oras si nu prea vad cum o sa reusiti sa va respectati cuvantul dat in campania electorala fata de pitestenii care au avut mare incredere in ceea ce spuneati atunci. Dupa un AN de mandat nu se vede nimic facut din ce promiteati. Este rusinos sa spuneti ca sunteti mobilizat si aveti energie sa faceti ceva pentru noi cetatenii acestui oras, DA, poate pentru dumneavoastra sunteti, dar nu pentru noi. M-as fi bucurat sa vad un singur proiect, din cele promise, ca s-a finalizat in acest AN de mandat in orasul Pitesti,dar nu ati facut-o. Acum in noua guvernare „pesedisto-liberala” sunt convins ca nu va va interesa de noi cetatenii , ci doar sa atrageti cat mai multi contractori de „asfalt si borduri”, sa va rotunjiti fondurile personale, ca de ….de aici se poate, nu baga nimeni de seama ca s-au pus 2m de asfalt sau 0.5 m, restul e pe hartie. Iar daca nu credeti verificati asfaltarea strazilor IC Bratianu, Tudor Vladimirescu (autogara), unde a fost cel mai mare jaf posibil in vazul tuturor, dar nu va pasa. E adevarat ca poate e mostenirea vechii conduceri , dar dumneavoastra ce ati facut ?Aveti multe de facut DOMNULE PRIMAR, dar problemele reala ale municipiului Pitesti va depasesc , am sperat ca puteti schimba ceva fata de predecesorul dumneavoastra, dar se pare ca sunteti chiar sub capacitatea lui manageriala. Nu considerati o jignire ceea ce am scris aici , ci cu adevarat o „mobilizare si energia ” necesara de a iesi din opulentul birou si sa circulati prin oras , zona pietei centrale str Crinului, str Kogalniceanu, Sf Vineri, asta ca sa nu mai zic de zonele periferice ale orasului pe care cu siguranta nu cred ca ati avut timp in anul de mandat sa le vedeti. Cu siguranta ca nici ce am scris eu aici nu o sa reusiti sa cititi , asta nu din cauza dumneavoastra , ci poate a celor care nu au curajul sa va puna la dispozitie aceasta pagina , asa ca …..ramanem tot cum am fost pana la data de 19 noiembie 2020, cu speranta ca poate la urmatoarea campanie de votare sa ne luminam cand punem stampila pe buletin . Va doresc multa „energie si putere de munca” pe la dumneavoasta acasa, caci administratie pentru cetateni nu ati dovedit ca puteti face dupa un AN DE MANDAT .