Web Analytics

Cristian Gentea: „E ciudat că i s-a retras sprijinul politic lui Bogdan Pandelică fără nicio explicaţie”

de | 21.02.2018 18:14 | Politica si Administratie

3 genteaBogdan Pandelică urmează să plece din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), după  ce PSD i-a retras săptămâna trecută sprijinul politic. Am stat de vorbă legat legat de acest subiect cu Cristian Gentea, președintele executiv PSD Argeș și președinte PSD Pitești, organizația care l-a propus pe Bogdan Pandelică pentru funcția de la București acum aproape doi ani și jumătate.

„Vinerea trecută am avut un comitet executiv județean lărgit al PSD Argeș. L-am chemat pe domnul Pandelică acolo. Domnul Valeca a spus că i s-ar fi retras sprijinul politic. Și eu am spus că atunci când un partid își retrage sprijinul politic, cineva trebuie să dea o explicație organizației care l-a propus pe acel om. Poate chiar domnul Dragnea trebuia să dea o explicație. Și am spus că nu este în regulă. Nu știu cum a fost la București. Din ce am înțeles, ar fi fost un tabel cu toți secretarii de stat, și la 27 dintre ei s-ar fi spus că nu sunt asumați. Nu e normal ce s-a întâmplat, mai ales că Bogdan Pandelică este un om cu experiență. E ciudat că i s-a retras sprijinul politic lui Bogdan Pandelică fără nicio explicație. Noi, ca organizație municipală, îl susținem în continuare pentru o altă funcție”, a declarat Cristian Gentea (foto) pentru Jurnalul de Argeș.
Bogdan Pandelică este președinte ANPC din noiembrie 2015, iar anterior a fost-timp de mai bine de un an și jumătate-secretar de stat în Ministerul Economiei.
Din septembrie 2013 şi până în martie a.c. a fost Subsecretar de Stat la Departamentul pentru Energie. Bogdan Pandelică a mai deținut funcția de președinte ANPC între ianuarie și octombrie 2009.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii