Web Analytics
scris marți, 18.10.2022

Cristian Gentea, apel către directorii școlilor: „Nu lăsați copiii în frig!”

Primarul Cristian Gentea face apel către directorii școlilor din Pitești și le cere acestora să nu lase elevii în frig. Inițiativa vine în contextul în care luni, 17 octombrie, edilul a primit sesizări de la părinții elevilor care învață la Școala 13 din Trivale. Aceștia s-au plâns primarului ca nu există încălzire în școală, deși TermoCalor a început furnizarea agentului termic.

Cristian Gentea, apel către directorii școlilor: „Nu lăsați copiii în frig!”

Ce transmite Primarul Gentea:

Citește și: Vouchere de 4.000 lei pentru persoanele cu o situație materială precară

„Așa cum am anunțat, în urma sesizărilor părinților, am reacționat imediat și am remediat situațiile punctuale în care copiii sunt obligați să învețe în săli de clase neîncălzite!

Vom monitoriza cu atenție cum se asigură condițiile termice în unitățile de învățământ din municipiu.

Din cele 47 de unități cu personalitate juridică, 28 sunt racordate la rețeaua centralizată de termoficare, 16 au centrală termică proprie și 3 folosesc ambele sisteme de încălzire.

În 17 octombrie 2022 a început furnizarea energiei termice pentru încălzire în sistemul centralizat din municipiul Pitești, asigurând temperaturi interioare corespunzătoare.

Citește și: Senatul a adoptat, decizional, cele trei proiecte de lege ale Justiţiei

Școlile care au centrale proprii trebuie să se alinieze!

Facem apel la responsabilitatea și buna credință a managerilor de școli și grădinițe: nu lăsați copiii în frig, dar nici nu risipiți energia!

Sezonul rece se apropie, contextul energetic european extrem de complex ne obligă să facem eforturi pentru a găsi echilibrul între asigurarea condițiilor normale din punct de vedere termic în locuințe, școli, locuri de muncă și utilizarea responsabilă a resurselor!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită