Web Analytics
scris sâmbătă, 11.02.2023

Cristian Cioacă află pe 22 februarie dacă iese din închisoare. Tribunalul Argeș dă verdictul

Fostul polițist Cristian Cioacă nu renunță la cererea de a fi eliberat condiționat. Deși Judecătoria Pitești i-a respins în primă instanță solicitarea, iată că acum Cioacă apelează la forul superior și le cere judecătorilor de la Tribunalul Argeș să reconsidere poziția instanței inferioare, potrivit EVZ.ro. 
Citește și: Cum poți supraviețui unui cutremur: măsuri de protecție în interiorul locuinței

Cristian Cioacă află pe 22 februarie dacă iese din închisoare. Tribunalul Argeș dă verdictul

Drept urmare, pe 22 Februarie , cererea lui Cristian Cioacă va fi analizată de magistrați. Judecătoria Pitești a decis că: „Respinge cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat, în prezent deţinut la Penitenciarul Mioveni, ca neîntemeiată. Menţine termenul stabilit de Comisia pentru liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Mioveni după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată va putea fi reînnoită, respectiv 10.05.2023. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicarea copiei minutei”, mai scrie sursa citată. 

De altfel, nici comisia de la Penitenciarul Mioveni, locul unde este încarcerat Cioacă, nu a avut o decizie favorabilă pentru el. În acest moment, Cristian Cioacă a executat efectiv peste jumătate din pedeapsa de 15 ani şi 8 luni de închisoare primită în 2014 pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită