Criminalul de la Mihăeşti, executat silit pentru un card de cumpărături

de | 19.08.2021 13:18 | Actualitate, Dezvaluiri, Home

Sever (Irinel) Ciobanu, bărbatul care pe 16 mai și-a ucis fosta concubină și pe un copil minor, la Mihăești, în curtea bisericii, se află acum în arestul IPJ Argeș, fiind efectuate în continuare actele procedurale în dosarul în care este acuzat. Măsura arestării preventive a fost prelungită în această lună pentru a cincia oară, solicitarea bărbatului de 44 de ani de a fi trimis în arest la domiciliu fiind respinsă de instanță. Împotriva lui Ciobanu s-a stabilit și măsura executării silite din cauza unui debit bancar. În noiembrie 2019 acesta a obținut un card de credit în rate pentru persoane fizice, dar la scadență nu a restituit banii. Banca creditoare a solicitat încuviințarea executării silite în cazul lui, săptămâna trecută fiind admisă cererea. Executorul judecătoresc are de recuperat 2.181,52 de lei de la Sever Ciobanu, la această sumă adăugându-se și cheltuielile cu executarea.
C.I.B.

Citește și Criminalului de la Mihăeşti i s-a prelungit arestarea preventivă

Citește și Văduva lui Sever Pahonţu îi creează insomnii lui Chiriloiu: „Copiii nu mai au tată, eu nu mai am soţ. (…) Au parcurs toate etapele de umilire a unui om”

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...