Web Analytics

Și-a omorât colegul, la Hotelul Alcadibo

de | 25.09.2017 05:45 | Actualitate

 crima
 
UPDATE: Agresorul, Daniel Pădure (20 de ani), reținut pentru 24 de ore, urmeză să fie prezentat  astăzi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit tânărului, cercetat acum pentru lovituri cauzatoare de moarte, colegul său, Florin Marian Dat (43 de ani), bărbatul care şi-a pierdut viaţa, ar fi fost cel care a lovit primul. Când Daniel Pădure a ripostat cu un pumn, bărbatul s-ar fi dezechilibrat. În cădere şi-a rupt gâtul şi a decedat pe loc.
 
Știrea inițială:
Azi noapte, un bărbat de 43 de ani a fost bătut până când și-a pierdut viața de către un tânăr de 20 de ani. Crima s-a petrecut în Hotelul Alcadibo din Pitești.

Victima este din Jupânești, județul Gorj, iar agresorul, din Târgu Jiu.
 
Cei doi erau colegi de muncă la firma Leoni și erau cazați în respectivul hotel. S-au luat la ceartă de la băutură, iar conflictul  ar fi degenerat.
Tânărul a declarat la audieri că s-a certat cu colegul său pe bani, dar că bărbatul l-ar fi lovit primul. După ce l-a lovit la rândul său, colegul s-ar fi dezechilibrat, ar fi căzut și s-ar fi lovit mortal. Tânărul  le-a spus polițiștilor că nu se aștepta să se ajungă până aici.
Vom reveni cu amănunte!
 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii