Web Analytics
scris duminică, 23.06.2024

Crimă la comandă pentru 10.000 de lei şi un scuter, în Bucureşti. Mamă şi fiică au plătit un zugrav pentru asasinat

Dezvăluiri incredibile despre o crimă comandată în schimbul a 10.000 de lei şi un scuter. Două femei din Bucureşti, mamă şi fiică, au plătit un zugrav să le ucidă bunica. Asasinul a fost prins, însă. La fel şi femeile are au pus totul la cale, potrivit știripesurse.ro.

Crimă la comandă pentru 10.000 de lei şi un scuter, în Bucureşti. Mamă şi fiică au plătit un zugrav pentru asasinat

Citește și Asociaţia „Tales of Angels”, invitată la Ziua Republicii Italia

Este un caz care s-a întâmplat în urmă cu mai bine de un deceniu, înainte de anul 2011, dar totul a ieșit la iveală recent, după denunţul unui deținut care era încarcerat împreună cu un bărbat ce fusese condamnat pe nedrept pentru această faptă.

S-a dovedit că acest deținut nu este de fapt, cel care a comis crima, motiv pentru care bărbatul a fost reaudiat și așa a ieșit la iveală adevărata poveste. Cele două femei care au pus totul la cale au fost condamnate la câte 20 de ani de închisoare, potrivit Antena 3 CNN.

Motivul crimei a fost acela că bunica urma să dea declarații la DIICOT într-un dosar care o privea pe fiica ei, iar aceasta se temea că ar putea să ajungă la închisoare. Aşa că împreună cu fiica sa au decis să plătească un asasin pentru a o ucide.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită