Web Analytics
scris marți, 15.08.2017

Credincioși în număr mare la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș

slujba la Curtea de ArgesCa de fiecare dată de Adormirea Maicii Domnului, credincioșii și-au îndreptat în număr mare pașii spre Curtea de Argeș. În seara  de 14 august 2017, la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș cu hramul Adormirea Maicii Domnului, a fost oficiată, slujba vecerniei, litia, acatistul și utrenia. Credincioșii prezenți la rugăciune, s-au închinat la moaștele Sfintei Mucenițe Filoteia care au fost așezate la intrarea în Paraclisul Mînăstirii Argeșului.
Programul liturgic, astăzi, 15 august, de ziua hramului, a început la ora șapte când preoții au săvârșit sfințirea apei, Taina Sfântului Maslu și Sfânta Liturghie, în Aghiasmatarul din fața Catedralei Arhiepiscopale.
În tot acest timp, pelerinii s-au încolonat și s-au închinat la racla cu moaștele Sfintei Mucenițe Filoteia, fiind miruiți.

Credincioși în număr mare la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...