Web Analytics

Covid-19. Restricții suplimentare în trei comune din județul Argeș

de | 29.10.2020 15:59 | Actualitate

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, condus de prefectul Emanuel Soare, a adoptat ieri Hotărârea nr. 53/28.10.2020. Astfel, de azi au fost impuse restricții suplimentare în trei comune din județul Argeș (Mărăcineni, Priboieni și Tigveni), unde incidența cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile a fost  mai mare de 1,5 şi mai mică de 3/1.000 de locuitori.

 

S-a hotarât și ca medicii și asistenții medicali școlari care deservesc unitățile de învățământ al căror scenariu de funcționare impune participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la cursuri online (scenariu 3) vor fi detașați, în această perioadă, la Direcția de Sănătate Publică Argeș, unde vor suplimenta personalul implicat în desfășurarea anchetelor epidemiologice.

 

Restricțiile suplimentare din cele trei comune, decise în conformitate cu prevederile H.G. nr.856/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, sunt următoarele:

 

– Se permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, în intervalul orar 6,00 – 23,00, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, în localitățile Mărăcineni, Priboieni și Tigveni din județul Argeș;

-Se permite activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, în intervalul orar 6,00 – 23,00, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, în localitățile Mărăcineni, Priboieni și Tigveni;

Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc se suspendă în comunele Mărăcineni, Priboieni și Tigveni.

 

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole