Web Analytics
scris luni, 21.10.2024

Costin Ghiță, președinte Muscelul Câmpulung: „Trebuie să schimbăm atitudinea, să ne dăruim”

FC Muscelul Câmpulung ocupă locul 21 din 21 de echipe rămase în Liga 2, cu numai 6 puncte în 10 partide disputate. Are două victorii și opt eșecuri, dar și un golaveraj dezastruos, de 4 goluri marcate și 27 primite.

Costin Ghiță, președinte Muscelul Câmpulung: „Trebuie să schimbăm atitudinea, să ne dăruim”

În etapa a 11-a din Liga 2, muscelenii vor întâlni, în deplasare, Unirea Ungheni.

Președintele clubului din Câmpulung, Costin Ghiță, a declarat că momentan nu se pune problema înlocuirii antrenorului. Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla chiar și după etapa următoare, pentru că Ghiță a recunoscut că situația e dezastruoasă la echipă.

”E o situație dezastruoasă la Câmpulung. Eram conștienți că o să fie greu. Aceștia au fost jucătorii alături de care am plecat la drum, am mai fost în această situație ca acum când eram în Liga 3, dar eu cred în acești jucători. Trebuie să schimbăm atitudinea, să ne dăruim. Trebuie să tragă mai mult, să dovedească pe teren, nu să spună asta în vestiar. Va fi o discuție, dar domnul Bratu are toată susținerea noastră.

Sperăm să adunăm puncte, pentru că s-au făcut eforturi aici, s-au făcut investiții mari, nu sunt foarte mulți oameni lângă această echipă. Dacă aveam un buget mai mare, puteam spune că ne batem la play-off, dar deocamdată atât ne permitem”, a afirmat Costin Ghiță, președintele muscelenilor, potrivit liga2.ro.

Citește și: Pleacă antrenorul Marius Bratu de la Muscelul Câmpulung?

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...