Web Analytics
scris joi, 11.07.2024

Costin Ghiţă, preşedinte la FC Muscelul Câmpulung: „Sperăm să facem o figură frumoasă şi să ne îndeplinim obiectivul: acela de a ne salva de la retrogradare”

Costin Ghiță, președintele de la FC Muscelul Câmpulung, ne-a vorbit despre transferuri, despre perioada de pregătire, despre adversarele argeșene din Liga a doua și despre obiectivul stabilit:

Costin Ghiţă, preşedinte la FC Muscelul Câmpulung: „Sperăm să facem o figură frumoasă şi să ne îndeplinim obiectivul: acela de a ne salva de la retrogradare”

”S-au efectuat unele transferuri în aceste săptămâni, echipa a intrat în cantonament începând de luni, lotul este 90% format pentru campionatul Ligii a 2-a. Mai așteptăm să vedem ce mai putem transfera, dar lotul cu care am început luni pregătirea este 90% cel cu care se va ataca Liga a 2-a. După cum ați văzut, s-au făcut câteva transferuri, dar în presă au apărut unele care nu au fost realizate de echipa noastră, așa cum ar fi jucătorul de culoare, jucătorul francez. Acesta nu a fost transferat la echipa noastră.

Urmează să se mai perfecteze un transfer, un atacant de la Afumați, să vină la Câmpulung, și așteptăm să vedem dacă ne înțelegem cu cei de la Unirea Bascov pentru a aduce un junior de la ei. În privința programului echipei, repet, echipa a intrat în cantonament de luni de dimineață, se stă 12 zile în cantonament, se iese pe data de 20. Avem meci pe 13 iulie, cu Afumați, la Curtea de Argeș, pe 17 iulie, cu CS Mioveni, la Mioveni, iar pe data de 20 iulie, cu Zărnești, la Câmpulung. Cantonamentul este pe plan local, nu plecăm, avem tot ce e nevoie la Câmpulung.
Obiectivul stabilit acum, la începutul pregătirii, este salvarea de la retrogradare… Comparativ cu noi, celelalte două echipe din județ care activează în liga secundă cred că au alte obiective. Părerea mea este că FC Argeș se va bate la promovare, iar CS Mioveni o să aibă un cuvânt de spus în ceea ce privește lupta la play-off. Nu putem să ne comparăm cu cele două echipe în momentul de față, deoarece suntem o echipă mică; abia am promovat. Așteptăm să vedem impactul pe care o să-l aibă jucătorii noștri și întreg staff-ul și conducerea cu ceea ce înseamnă Liga a doua. Dar sperăm să facem o figură frumoasă și să ne îndeplinim obiectivul: acela de a ne salva de la retrogradare”.

Citește și Decizia luată de UEFA în privința lui Anthony Taylor, după ce s-a cerut rejucarea meciului Spania – Germania

Citește și Înotătoarea Daria Silișteanu, aur la Europenele de juniori la proba de 100 metri spate

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită