Web Analytics

Coșești: Intervenție de peste trei ore a pompierilor la un incendiu

de | 2.03.2020 13:20 | Actualitate

 

Pompierii argeșeni au intervenit mai bine de trei ore, în noaptea de duminică spre luni, la un incendiu violent izbucnit în comuna argeşeană Coșești. Focul a cuprins acoperişul unei case cu etaj.

Alarma a fost dată duminică seara cu puţin înainte de miezul nopţii. Pentru a stinge flăcările s-au deplasat în zonă mai multe echipaje. La intervenție s-a acționat cu 3 autospeciale de stingere ale ISU Argeș și o autospecială de stingere de la SVSU Domnești, plus un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat.

Incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă, la nivelul acoperișului. Au ars aproximativ 500 mp de acoperiș al casei cu etaj, iar în interior a fost afectat parțial tavanul etajului 1 și sistemul de încălzire din camera centralei.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale la două persoane care au suferit atacuri de panică, acestea refuzând ulterior transportul la spital. Intervenția a durat aproximativ 3 ore și jumătate.

O primă ipoteză a cauzei incendiului este efectul termic al unui coș de fum neprotejat termic față de elementele combustibile.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii