Web Analytics

Copilul rănit grav săptămâna trecută în accidentul de la Slobozia, a murit. Fostul primar al comunei s-a ales cu dosar pentru ucidere din culpă

de | 28.04.2021 10:19 | Actualitate

În urmă cu o săptămână, marți, în jurul orei 14:15, două autoturisme s-au ciocnit grav în localitatea Slobozia, în urma impactului unul dintre vehicule luând foc.

Echipajele de intervenție sosite la fața locului au găsit un băiat, în vârstă de 14 ani, în stare critică, inconștient. A fost resuscitat și preluat de un echipaj al ambulanţei pentru a fi transportat la Spitalul de Pediatrie Piteşti. Aici, copilul a ajuns cu răni grave la cap, traumatism toraco-abdominal și fracturi deschise la mâini și picioare.

Văzând gravitatea cazului, medicii argeșeni au decis transferul de urgență la un spital din Capitală, acolo unde băiatul a stat în comă profundă timp de o săptămână. Miercuri, din păcate, copilul a decedat.

În acest caz, anchetatorii au pe masă lor un dosar de ucidere din culpă.

Din cercetările efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că un bărbat de 72 de ani, se pare fost primar al comunei, s-a ciocnit de un alt autoturism condus de un tânăr de 18 ani din comuna Ștefan cel Mare. În urma impactului, mașina s-a răsturnat și a luat foc.
Pe scaunul din dreapta a vehiculului răsturnat se afla minorul de 14 ani, din aceeași localitate cu șoferul de 18 ani.

CITESTE SI Autoturism cuprins de flăcări, la Slobozia! O persoană este inconștientă

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii