Web Analytics
scris joi, 27.06.2024

Copil de un an lovit mortal de mașina condusă de tatăl său

Tragedie în Botoșani: Un copil de un an a fost lovit mortal de mașina condusă de tatăl său. S-a întâmplat joi în comuna Vorniceni, județul Botoșani, unde un copil de doar un an a murit după ce a fost lovit de mașina condusă de tatăl său. Accidentul s-a petrecut în curtea locuinței familiei, în timpul unei manevre de mers înapoi.

Copil de un an lovit mortal de mașina condusă de tatăl său

Potrivit declarațiilor oferite presei de Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, tatăl copilului efectua o manevră de mers înapoi când s-a produs tragicul incident. „Din nefericire, copilul a fost surprins şi accidentat mortal de autoturismul condus de tatăl său, în timp ce acesta efectua manevra de mers înapoi în curtea locuinţei”, a precizat Delia Nenişcu.

Citește și: Vasile Florescu, despre un episod cu Nicolae Dobrin: „Gicu mi-a cerut un cuţit. «Păi, ce vrei să faci?» – l-am întrebat. «Să tai gipsul ăsta, dă-l dracu’!»”

În urma incidentului, poliţiştii au demarat o anchetă, iar pe numele tatălui a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Echipa de criminalişti a fost prezentă la faţa locului pentru a efectua cercetări suplimentare şi a stabili cu exactitate circumstanţele producerii accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani a subliniat importanța supravegherii atente a copiilor, mai ales în zone unde există pericol de accidente. Accidentul tragie produs în comuna Vorniceni este unul dintre multele cazuri de tragice de accidente domestice ce subliniază importanţa vigilentei în jurul tinerilor și copiilor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită