Web Analytics

Copil de 2 ani, blocat în dormitorul unui apartament din Pitești

de | 23.08.2018 12:55 | Actualitate

În cursul zilei de ieri, un echipaj de urgență cu autoscara mecanică de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Aleea Ioan Andreescu, pentru deblocarea ușii unui apartament. S-a pătruns în locuință pe geamul de la dormitor, în interior fiind găsit proprietarul, de 69 de ani, conștient, necooperant, cu stare de agitație.

De asemenea, un echipaj de urgență și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, strada Salciei, pentru deblocarea ușii de la dormitorul unui apartament, întrucât în interiorul dormitorului se autoblocase copilul de 2 ani. S-a pătruns în locuință pe geamul de la dormitor și s-a deblocat ușa din interior.

Spre seară, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în municipiul Pitești, b-dul Petrochimiștilor, la o pacientă de 44 de ani, găsită în stop cardio-respirator. S-a început efectuarea manevrelor de resuscitare și s-a cerut sprijinul unui echipaj al Ambulanței, cu medic, care a continuat manevrele, dar fără rezultat.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii