Web Analytics

VIDEO. Copil dat dispărut aseară, găsit de polițiștii argeşeni

de | 2.10.2017 05:38 | Actualitate

 SMURD                                                                                 

Un băiețel de trei ani a dispărut, aseară, de lângă tatăl său. S-a întâmplat la Boteni.

 
UPDATE: Ce spune unul dintre polițiștii care l-au găsit:
„Eu și colegul meu l-am găsit pe baietel pe o potecă. Era puţin obosit şi speriat. Nu avea încălţări, iar șosetuțele erau ude. A zâmbit când ne-a văzut! Am crezut că ne cunoaştem de o viaţă. M-am simțit un norocos”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, agentul șef de poliție Mădălin Ionuţ Lepădatu.
David era cu tatăl său în livada familiei din comuna Boteni. Bărbatul şi-a dat seama, la lăsarea întunericului, că micuţul nu mai este lângă el. L-a strigat în zadar, la căutat  în livadă şi în împrejurimi,  dar copilul era de negăsit. Disperat, omul a sunat la 112.
100 de polițiști, jandarmi și voluntari au plecat să-l caute pe băieţel. Unul dintre membrii echipei, însoţit de un câine de căutare, s-a întâlnit cu un urs în timpul misiunii.

„Agenţii-şefi de poliţie Bugheanu Marian şi Lepădatu Mădălin (foto jos), ambii din cadrul poliție Câmpulug, l-au găsit pe micuţ la 2,5 km de locul dispariției sale. Copilul se afla pe o potecă, lângă pădure” , a declarat, pentru Jurnal de Argeș, agentul principal de poliție Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș.politisti
 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii