Web Analytics

Controale de amploare la Târgul Săptămânal din Bradu

de | 29.10.2018 14:01 | Actualitate

Acțiune pentru combaterea comerțului ilicit în Argeș. Duminică, zeci de polițiști și mascați au scotocit Târgul Săptămânal Bradu, unde au controlat 15 agenţi economici şi au verificat 25 de autovehicule. În urma controalelor efectuate au fost aplicate 22 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 12.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare totală de 430 de lei.

Acțiunea a avut ca scop verificarea societăţilor comerciale şi a persoanelor fizice care comercializează produse din sectorul agroalimentar precum și pentru asigurarea unui climat de siguranță la regimul rutier.

Totodată, poliţiştii rutieri au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, au reţinut 1 permis de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie şi au retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au depistat un bărbat de 43 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism în comuna Bradu, aflându-se sub influenţa alcoolului, căruia i-au întocmit dosar penal.

La această acțiune au participat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, împreună cu polițişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albota, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciulu de Investigare a Criminalităţii Economice şi luptători din cadrul Serviciului Pentru Acţiuni Speciale.

Sursă foto: Mesagerul Hunedorean

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii