Contribuții importante ale baschetbaliștilor piteșteni în victoria naționalei din Luxemburg

de | 29.11.2021 18:10 | Actualitate, Home, Sport

România a debutat duminică seara cu dreptul în precalificările pentru FIBA EuroBasket 2025, învingând în deplasare pe Luxemburg cu scorul de 73-70. Contribuții importante în această victorie au avut și jucătorii echipei de baschet a Piteștiului, Tudor Gheorghe și Mihai Măciucă.

Cu un nou antrenor după ce ultimele campanii de calificare au fost conduse de Tudor Costescu, naționala României de baschet a avut un prim meci din precalificările la FIBA EuroBasket 2025. Dragan Petricevic i-a convocat de la BCM U Pitești pe Tudor Costescu și Mihai Măciucă, iar ambii au fost piese de bază în victoria din Luxemburg.

 

Citește și Juniorii de la FC Argeș au înregistrat în ultima etapă din an trei victorii și o înfrângere

 

Mihai Măciucă a avut 29:43 minute petrecute pe parchet, cel mai mult după americanul naturalizat, Kris Richard. În această perioadă, Mișu a reușit 11 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive, 1 intercepție și 1 blocaj, pentru un indice de eficiență de +16, cel mai mare din echipă, la egalitate cu Emanuel Cățe.

Tudor Gheorghe a jucat 24:36 minute, realizările lui fiind: 6 puncte, 2 recuperări, 5 pase decisive (cele mai multe din echipa României) și 1 intercepție, pentru un indice al eficienței de +7.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara
Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara

Luni, 24 ianuarie, pe înălțimile de la Dâmbovicioara, locuri unde s-au jertfit numeroși ostași în ambele războaie mondiale, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia dedicată zilei...

Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Accident grav, marți dimineață, pe Calea Câmpulung, din Pitești după ce o femeie a fost lovită din plin de o mașină. Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima până la sosirea medicilor. Din verificările preliminare,...