Contrapunct. Dan Ionescu, preşedinte executiv AOA

de | 16.12.2010 20:54 | Opinii

Dan Ionescu este preşedintele executiv al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri. Din istoricul domniei sale trebuie menţionat că este un bun jucător amator de fotbal, în special în sala de sport de la şcoala 11 sau pe terenul de fotbal de la Ştefăneşti. În această activitate s-a dovedit a fi un om care înţelege, până la un punct, acţiunile benefice ale sportului asupra organismului uman. Având în vedere că Dan Ionescu a fost văzut jucând fotbal în sala de sport de la şcoala 11 şi pe stadionul de la Ştefăneşti, se poate înţelege cu uşurinţă că a prestat şi în alte locuri, inclusiv pe maidan. Aşadar, din acest scurt istoric al omului Dan Ionescu, pe viaţă preşedinte executiv al AOA Argeş, se poate trage concluzia că a ridicat ştacheta seriozităţii pe cele mai înalte culmi, ca fotbalist de maidan.
Nu aş fi scris aceste rânduri, în care să arăt în mod public buna apreciere de care se bucură Dan Ionescu, actualul preşedinte executiv al AOA Argeş, dacă un cunoscător al respectivului nu mi-ar fi atras atenţia asupra textului de prezentare al societăţii care editează Jurnalul de Argeş (membru fondator) în catalogul AOA de prezentare a membrilor.
În continuare, iată ce scrie catalogul AOA, într-un scurt istoric despre societatea care editează Jurnalul de Argeş şi, repet, membru fondator al instituţiei pe care o prezidenţiază prost din punct de vedere executiv dl Dan Ionescu: „Societatea a luat fiinţă în anul 1991. La înfiinţare a avut ca activitate comerţ cu amănuntul, ulterior trecând la comerţ cu ridicata, iar în prezent, pe lângă această activitate, este specializată în lucrări de instalaţii, activitate în condiţii de continuitate şi profitabilitate în fiecare an. Pe parcursul activităţii a dovedit că este un partener serios, un bun contribuabil, activitatea desfăşurată fiind caracterizată de etică în afaceri şi concurenţă loială.” Din câte se vede, ne laudă foarte tare, ca excelenţi specialişti în lucrări de instalaţii. Lucrări despre care noi recunoaştem că nu ştim mare lucru, întrucât niciodată nu ne-am ocupat cu aşa ceva. De şaptesprezece ani societatea noastră se ocupă, de multe ori mai bine, de foarte multe ori mai rău, doar cu editarea Jurnalului de Argeş. Ca o concluzie finală, conţine mai mult adevăr ce am spus noi despre Dan Ionescu de la AOA, că este un excelent fotbalist de maidan. Acest lucru eu cred că se datorează faptului că, din punct de vedere al conducerii executive, AOA Argeş este încremenită în proiect. În proiectul conceput de Constantin Nicolescu, preşedintele CJ Argeş, acum şapte ani. Dar eu cred că în proiectul lui Constantin Nicolescu nu era aleasă  şi nici numită pe viaţă conducerea executivă la Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Argeş.
(Cristian VASILE)

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Circulație închisă pe un drum județean din Argeș
Circulație închisă pe un drum județean din Argeș

Circulația pe drumul județean 741, Pitești – Mioveni se închide, miercuri, 25 mai, între orele 8-15. „Circulația pe tronsonul cuprins între km. 0+000 – 1+450 (intersecția de la Școala Specială Valea Mare Ștefănești), va fi închisă pentru lucrări urgente la trecerea la...


Loading RSS Feed