Web Analytics

„Contestaţia este făcută la OSIM. Primăria a făcut nişte erori…”

de | 4.04.2018 21:19 | Sport

13 Raileanu# Ion Răileanu, fost secretar general FC Argeş rupe tăcerea

# D-le Răileanu, cine pe cine contestă în ceea ce o privește pe FC Argeș?
– Orice acțiune poate fi contestată în țara asta, fie în justiție, fie altundeva. Toată lumea se agită! E o contestație asupra unei erori…
# Păi, și cine face această contestație?
– Depinde despre ce contestație este vorba.
# Ce anume se contestă în ceea ce o privește pe FC Argeș?
– Nu știu dacă ar trebui să discutăm asta. Unora nu le convine această situație…
# E vorba de echipa susținută de Primăria Pitești?
– Nu e contestată echipa, ci alte treburi care le-au făcut ei…
# Adică…
– Contestația nu este făcută în numele unei persoane, ci în numele mai multor persoane. De aceea trebuie consultați și ceilalți. Ce se întâmplă? Contestația nu are nicio legătură cu FC Argeș 1953, este făcută de un grup de mai multe persoane, membrii fondatori ai clubului „mamă” care a existat din 1953 și care există și astăzi. Nimeni însă nu vrea să țină seama de el, vrea numai să-l jefuiască în continuare.
# În acest grup vă aflați dvs și Viorel Ilinca…
– Noi am devenit interfață la rugămintea acestui grup care a susținut această contestație, că am fost eu secretar general și Ilinca președinte. Dl Stroe nu mai e, alții nu mai sunt…

„Enoiu nu trebuia să vândă ce nu avea”

# Acest grup reprezintă clubul de dinainte de Penescu?
– Da. Club care există și astăzi. Unii au luat din el câte ceva ca să vândă, l-au trimis în faliment și încă mai jefuiesc și se laudă cu astea.
# Ce anume se contestă?
– Contestă neregulile care s-au făcut.
# Vă referiți la cedarea către Penescu?
– Acolo este baza. Contestația nu s-a referit la cei de la Primărie, probabil că ei s-au simțit cu musca pe căciulă, pentru că au și ei niște treburi pe acolo, ci pentru ce a făcut dl Enoiu. A vândut ceva ce nu era de vândut.
# Unde este făcut contestația?
– La OSIM. Nu este la nicio instanță. Urmează procedurile, iar următoarea decizie se poate da în luna mai. Primăria a făcut niște erori acolo… Au forțat nota și au luat leapșa!
# În afară de dvs și Vali Ilinca, cine mai face parte din acest grup?
– Nu pot să spun, pentru că tocmai aici este toată treaba. Grupul este confidențial.
# Ce se urmărește de fapt prin această contestație?
– Să facă totul în mod corect. Adică Enoiu nu trebuia să vândă ce nu avea. Din ce a ajuns la Enoiu, Ilinca nu a dat nimic la momentul respectiv. Doar drept de folosință, nu de a vinde… Membrii unei asociații non-profit nu pot beneficia de eventuale profituri… S-a vândut ceva care nu era al lor…
# Are totul vreo legătură cu fundația sau cu entitatea suporterilor?
– Nu. Vorbim despre clubul de după revoluție. Autoritățile locale l-au lăsat pe dl Penescu să-și facă de cap acolo, iar acum l-au ajutat ca să scadă din datorii prin cumpărarea brand-ului. Prostiile le-au făcut ei împreună cu Penescu, iar pe ceilalți nu îi ajută nimeni cu nimic măcar pentru a închide procesul de 12 ani de zile. Nu vedeți că abia acum au spus că nu pot să promoveze în Liga I sub forma asta!? Au știut lucrul acesta încă de pe vremea SCM-ului!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii