Web Analytics

Containerele cu deșeuri din Gara Ștefănești au fost mutate peste noapte

de | 19.02.2018 11:34 | Actualitate

stefanesti scand 2stefanesti scand 3stefanesti scand 1Instituţia Prefectului s-a autosesizat, în urma semnalelor trase de Jurnalul de Argeş în ediţia sa online, privind situaţia îngrijorătoare a deşeurilor din zona Gării Florica din Ştefăneşti. Aşa că duminica trecută subprefectul Gabriel Stoian şi şeful IPJ Argeş, Bogdan Berechet, s-au deplasat la faţa locului. Ce au descoperit autorităţile judeţului în cursul deplasării a fost de-a dreptul îngrijorător. În zonă s-a derulat o intensă activitate periculoasă pentru sănătate şi un posibil focar de infecţie vulnerabil la un incendiu izbucnit ad-hoc.

Astăzi a venit rândul reprezentanților Gărzii de Mediu Argeș și ai Agenției pentru Protecția Mediului, cei care, împreună cu un reprezentant al Prefecturii Argeș, au mers în control în localitatea mai sus menționată. Ce să vezi însă? Containerele cu deșeuri depozitate în zona Gării Ștefănești au fost mutate peste noapte.

De reținut că proprietarul spaţiilor este SC Argecom, care la rândul său a închiriat altor firme cu obiect de activitate deşeuri nepericuloase. În containere era însă depozitată vată de sticlă, un deşeu periculos.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii