Web Analytics
scris miercuri, 05.05.2021

Constructorul a acoperit azi-noapte fisurile apărute în pereții din Piața Primăriei

În pereții Pieței Primăriei Pitești, pe partea dinspre Teatrul Alexandru Davila, au apărut câteva fisuri la nici două luni de la reabilitarea care a costat aproape 4 milioane de euro. Consilierul Mihai Coteț a postat fotografii și un comentariu acid în care spunea că execuția obiectivului lasă de dorit. Primăria Pitești a reacționat și a notificat constructorul care trebuie să facă reparațiile pe cheltuiala sa.
Citește și Saga reabilitării Pieţei Primăriei continuă. După inaugurare, încă o reparare
Prin această notificare, i-au fost aduse constructorului la cunoștință deficiențele constatate și i s-a înaintat termenul de remediere de 7 zile, respectiv până la data de 11.05.2021. Constructorul s-a executat și a trimis lucrătorii care au remediat defecțiunea în cursul nopții de 4 spre 5 mai, astfel încât pereții arată acum ca noi.

Constructorul a acoperit azi-noapte fisurile apărute în pereții din Piața Primăriei

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Fisurile sunt de la para-ndărătul banilor ciordiți… Deh, la așa lucrare cu wc cu lift vorbitor, etc s-au sifonat și 2-3 vilișoare!!! Ăsta e mecanismul…Bengiuc când a făcut porcăria de fântână cântătoare a apărut cu vilă cu 7 nivele, 3 subterane, lift, stradă la amantă, etc…

  2. Constructorul s-a executat ?
    Dumnezeu să-l ierte!

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită