Web Analytics

Constructorul a acoperit azi-noapte fisurile apărute în pereții din Piața Primăriei

de | 5.05.2021 16:07 | Actualitate, Politica si Administratie

În pereții Pieței Primăriei Pitești, pe partea dinspre Teatrul Alexandru Davila, au apărut câteva fisuri la nici două luni de la reabilitarea care a costat aproape 4 milioane de euro. Consilierul Mihai Coteț a postat fotografii și un comentariu acid în care spunea că execuția obiectivului lasă de dorit. Primăria Pitești a reacționat și a notificat constructorul care trebuie să facă reparațiile pe cheltuiala sa.
Citește și Saga reabilitării Pieţei Primăriei continuă. După inaugurare, încă o reparare
Prin această notificare, i-au fost aduse constructorului la cunoștință deficiențele constatate și i s-a înaintat termenul de remediere de 7 zile, respectiv până la data de 11.05.2021. Constructorul s-a executat și a trimis lucrătorii care au remediat defecțiunea în cursul nopții de 4 spre 5 mai, astfel încât pereții arată acum ca noi.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Fisurile sunt de la para-ndărătul banilor ciordiți… Deh, la așa lucrare cu wc cu lift vorbitor, etc s-au sifonat și 2-3 vilișoare!!! Ăsta e mecanismul…Bengiuc când a făcut porcăria de fântână cântătoare a apărut cu vilă cu 7 nivele, 3 subterane, lift, stradă la amantă, etc…

  2. Constructorul s-a executat ?
    Dumnezeu să-l ierte!