Web Analytics

Constantin Dârzan îl face pe Dan Manu „autopsierul” Proiectului Molivişu

de | 30.08.2016 10:34 | Actualitate

Omul de afaceri Constantin Dârzan, fostul manager al Proiectului Molivişu, îi atacă dur, pe Facebook, pe cei despre care spune că au înjunghiat cel mai spectaculos obiectiv eşuat al Argeşului. Iată ce scrie Dârzan în reţeaua de socializare:

 „Proiectul Molivişu pentru următorul Colegiu Prefectural la Consiliul Judeţean Argeş

Domnule Prefect/ Domnule Preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş
Istoric proiect:
Proiectul Molivisu născut de doi bărbaţi în anul 2009: Iulian Cioflan şi Bârlă Pavel, ţinut în viaţă de patru bărbaţi: Rădulescu Cătălin, Constantin Daniel, Pavel Birla şi Dârzan Constantin (2009-2015), înjunghiat în inima de Ionescu Ion (iulie 2015), scos de sub aparate de Florin Tecău (31 dec. 2015), autopsiat de actualul bărbat Manu Constantin şi în curs slujbe de inmormntare şi îngropat pe veci.
Obiceiuri de înmormântare, pe scurt, în tradiţia românească, de care trebuie să ţineţi cont:
După ce ,,proiectul drag” îşi va da ultima suflare, răposatul trebuie spălat cu apă curată, stropit cu agheasmă şi îmbrăcat în haine curate. Mai apoi i se leagă maxilarul şi membrele.
Până când sicriul este gata, mortul trebuie aşezat fie pe pat, fie pe suportul adus de la Biserica. Înainte ca trupul decedatului să fie pus înăuntru, sicriul trebuie înconjurat de trei ori cu un recipient care conţine tămâie. Conform datinilor populare, acest lucru se face pentru ca spiritele rele să fie alungate.
Mai mult, în mâinile persoanei drage se pun câţiva bani, pe care acesta îi va folosi pentru a plăti vămile. Datina spune că acestea sunt obiecte de care persoana va avea nevoie şi în viaţă de apoi.
Orice persoană intră în casă persoanei decedate trebuie să spună „Dumnezeu să îl ierte”.
La lăsatul serii oamenii obişnuiesc să se adune în jurul sicriului la priveghi. Pe când orologiul bate anunţând miezul nopţii, oamenii sunt serviţi cu băutură şi mâncare, după care încet-încet încep să se retragă. Totuşi, membrii familiei trebuie să rămână alături de mort tot timpul, având grijă că lumânările să fie mereu aprinse.
Fac câteva precizări Consiliului Judeţean, legat de înmormântarea proiectului:
1. E greu să spălaţi cu apă curată şi să îl îmbrăcaţi în haine curate pe acest proiect pe care spuneţi că e mort. Dar să îi legaţi maxilarele şi membrele?! La autopsie s-ar putea să constataţi că este malpraxis din partea CJ Argeş şi Primării;
2. Nu cred că puteţi alungă spiritele rele doar cu tămâie. Şi pentru asta trebuie să aveţi har;
3. Pentru viaţă de apoi a proiectului, ,,bocitoarele” au atâţia bani să plătească?!
4. Cred că mulţi trebuie să spună ,,Doamne iartă-mă” şi nu cred că noi cei care l-am născut şi l-am ţinut în viaţă trebuie să spunem;
5. Cei din judeţ vor veni ei la priveghi, dar ce faceţi că trebuie să rămâneţi cu mortul, după datină?!”, scrie C-tin Dârzan pe Facebook.

 „Să scăpaţi de cei care sunt depistaţi că au făcut <<malpraxis>>”

Fostul manager al Proiectului Molivişu vine şi cu sfaturi pentru oficialii judeţului. „Domnilor politicieni, domnilor responsabili de judeţul acesta amărât, nu credeţi că trebuie să puneţi ,,Proiectul” din nou sub aparate, să îl resuscităm şi să scăpaţi de cei care sunt depistaţi că au făcut ,,malpraxis”?!
De ce să autopsiaţi pe cineva încă viu, nu credeţi că veţi fi acuzaţi de tentativă de omor?!
Credeţi că acest pacient ,,Proiect Molivisu” cu lumânarea în mâna, ţinută de dl Manu va fi făcut bine de un alt ,,medic” dacă nu cunoaşte ,,Fişa de observaţie a pacientului”???!!!
În calitatea mea de ,,medic curant” al acestui proiect, va rog să acceptaţi un sfat:
În momentul în care scăpaţi de starea acidă (acidoză) şi toxicitate internă, în momentul în care corpul devine alcalin şi îmbogăţit în oxigen prin adoptarea unei diete crude vegetale şi a sucurilor verzi bogate în clorofilă, bogate în calciul bun şi minerale, deci în momentul în care corpul dvs. ajunge la alcalinitate, atunci cancerul este stopat”, mai scrie Constantin Dârzan.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii