Web Analytics

„Consilierul penis” de la Mioveni a fost trimis în judecată

de | 21.03.2019 13:05 | Dezvăluiri

# Mărirea şi decăderea învăţătorului Bogdan Udroiu # Parchetul l-a inculpat pentru trei infracțiuni: amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri
Până în iunie 2017, Bogdan Udroiu era pe cai mari. Era consilier local la Mioveni și deținea funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Regiei Județene de Drumuri Argeș. Numai că, pe 5 iunie 2017, Bogdan Udroiu a făcut scandal într-un bar din Mioveni și ulterior la sediul poliției din oraș, unde și-a scos penisul. După acel scandal ce a făcut ocolul țării, Bogdan Udroiu, învățător la bază, și-a făcut praf cariera, pierzând funcțiile de consilier local și pe cea de la Regia de Drumuri. La începutul acestei primăveri a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri.

A amenințat cu moartea un profesor

Concret, pe 5 iunie 2017, polițiștii din Mioveni au fost sesizați că Bogdan Udroiu, aflat în stare de ebrietate la o terasă din Mioveni, face scandal. Mai exact ”s-a luat la ceartă cu toate persoanele prezente pe terasa localului, le-a adresat cuvinte jignitoare și vulgare, urcându-se pe mese și scaune și având un comportament foarte violent”. Sesizarea a fost făcută prin 112 chiar de către patronul terasei. Și, după cum spun procurorii, ”în fișa de intervenție la eveniment se menționează faptul că inculpatul Udroiu Bogdan a avut același comportament jignitor și vulgar față de polițiști, devenind violent, fapt pentru care a fost condus la sediul Poliției Mioveni”. Martorii prezenți la terasa unde Bogdan Udroiu a făcut scandal le-au declarat anchetatorilor că acesta i-a jignit pe clienții aflați la terasă, „i-a provocat la bătaie, s-a urcat pe scaune, și-a scos maioul pe care-l purta, cureaua de la pantaloni. De asemenea, tot la terasă, inculpatul Udroiu Bogdan a amenințat cu moartea o persoană, pe care a prins-o de mână, spunând: «Acum omor un profesor!», actul de agresiune fiind prevenit de intervenția a două persoane dintre cele prezente”.
De altfel, trebuie spus că bărbatul amenințat cu moartea a făcut plângere împotriva lui Bogdan Udroiu pe 10 august 2017 și s-a constituit parte civilă în proces, cerând daune de 1.000 de lei.

„Și-a expus organele genitale, spunând că are un organ genital frumos”

La Poliția Mioveni a continuat spectacolul. Bogdan Udroiu a început să-i înjure pe poliţişti, să-i ameninţe şi să-i jignească. A vrut chiar să-l bată pe unul dintre agenţi. „Mânca-mi-ai p..a de prăpădit!”, i-a spus fostul consilier local poliţistului, după care a continuat show-ul penibil.
Procurorii mai spun că la Poliția Mioveni, în camera de așteptare, Bogdan Udroiu l-a înjurat și jignit pe unul dintre cei cinci polițiști prezenți, ”iar la un moment dat și-a expus organele genitale, spunând că are un organ genital frumos”. Polițistul jignit l-a filmat pe Bogdan Udroiu în momentul în care își expunea organele genitale, moment în care acesta din urmă a încercat să îl lovească pe polițist, însă a fost încătușat rapid.

În urma show-ului prestat de Udroiu în vara anului lui 2017, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a dispus verificarea modului de intervenție a polițiștilor la respectivul eveniment. Pentru că nu au reacționat corespunzător şi au încălcat procedurile, împotriva a doi agenţi au fost dispuse măsuri administrative, fiind atenţionaţi. Asta deoarece acel video cu imaginile indecente a fost realizat într-o zonă administrativă în care avea acces şi publicul și a devenit viral pe internet, făcând ocolul țării și aducând un prejudiciu de imagine Poliției.
Tot procurorii mai spun în rechizitoriu: „Prin atitudinea sa, inculpatul Udroiu Bogdan a nesocotit relațiile sociale de natură să asigure ordinea și liniștea publică în concordanță cu normele morale existente în comunitate și a ignorat cu totul bunele moravuri. Comportamentul inculpatului este cu atât mai mult de neînțeles cu cât la data săvârșirii faptelor acesta avea calitatea de consilier local în cadrul Consiliului Local al Orașului Mioveni”.

Părăsit de soție, acum lucrează ca șofer

La scurt timp după acest scandal care i-a distrus cariera, Bogdan Udroiu a fost părăsit și de soție, profesor la una din școlile din Mioveni, care a băgat divorț de el. Practic, a pierdut totul, motiv pentru care s-a decis să părăsească țara. Așa se face că timp de mai multe luni Bogdan Udroiu a lucrat în Anglia, ca șofer la un depozit de logistică, după care s-a întors la Mioveni, unde lucrează în prezent la o companie de transport. Nu mai puțin de opt persoane s-au constituit părți civile în procesul ce va începe luna viitoare la Judecătoria Pitești, printre acestea numărându-se și mai mulți polițiști de la Mioveni.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii