Web Analytics

Congresul avocaților, fixat pentru 7-10 septembrie 2020, la Mamaia

de | 27.07.2020 10:27 | Actualitate

Vineri, 24 iulie 2020, Uniunea Națională a Barourilor din România a anunțat că în perioada 7-10 septembrie 2020, în localitatea Mamaia, va avea loc Congresul avocaților 2020, dacă dispozițiile normative impuse de protecția sănătății populației, ca urmare a pandemiei Covid 19, vor permite organizarea și desfășurarea acestuia. (Foto: Av. Luminița Ioana, decanul Baroului Argeș)

Congresul avocaților 2020 va dezbate tema „Interacțiunea și comunicarea profesiilor juridice. Aspecte legale, etice și deontologice”.

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Această profesie nu are decât ,, maeștri ,, și ,, decani ,, . Pfff ! Mă scuzați !
    Păi când vezi că tu ai un proces și avocatul nu stie cum să te facă numai de bani și într-un final mai și pierzi, nu ar fi normal să dea 70-80% înapoi?
    Nu vreau să aud de acești ,, maeștri ,, . Pe banii jumuliți de la oamenii forțați să își ia ,, apărători ,, , își etalează case, mașini și bijuterii de țipi, iar dacă pierd procesele, lor nu le cere nimeni socoteală.
    Aș pune egal între doamnele cu ghicitul și astfel de oameni. Am văzut oameni care de nevoie ptr că apărătorul a fost extrem de slab pregătit după cum spun respectivii, au învățat Codurile de Procedură care se aplică în România și au câștigat ,, singuri ,, . Frica și slaba pregătire a unor ,, maeștri ,, , a făcut imposibilul posibil, clientii să devină specialiști în coduri și în cazuistică.
    Ăștia sunt domnii ,,maeștri,, ! Vă urez tuturor multă sănătate și fericire!