Web Analytics

Conf. univ. dr. Cristina Şerbănică, membru al juriului RegioStars Awards 2018

de | 18.10.2018 13:00 | Actualitate

RegioStars Awards (”Premiile RegioStars”) este cea mai importantă competiție europeană care identifică și premiază anual cele mai bune proiecte finanțate prin intermediul fondurilor europene, în cadrul politicii de coeziune. În acest an, juriul competiției a selectat 21 de proiecte finaliste, în cadrul a cinci categorii: realizarea tranziției industriale; promovarea unui stil de viață cu emisii reduse de dioxid de carbon; creșterea calității și a accesibilității serviciilor publice; gestionarea pe termen lung a migrației și conservarea patrimoniului cultural al UE.
Conf. univ. dr. Cristina Șerbănică, cadru didactic al Universității Constantin Brâncoveanu din Pitești, a făcut parte din juriul competiției, alături de alți 14 experți în dezvoltare regională și profesori universitari din Anglia, Austria, Germania, Olanda, Italia, Finlanda, Franța, Grecia, Portugalia și Polonia. Juriul a fost prezidat de Lambert van Nistelrooij și Kerstin Westphal – deputați ai Parlamentului European.
Festivitatea oficială de premiere a avut loc în data de 9 octombrie 2018, la Bruxelles, în prezența Comisarului European pentru Politică Regională – doamna Corina Crețu. Evenimentul a reunit peste 1000 de participanți din întreaga Europă, fiind organizat în cadrul ”Săptămânii europene a regiunilor și orașelor”, ediția 2018. Detalii despre eveniment și câștigătorii RegioStars Awards 2018 pot fi obținute la adresa: https://ec.europa.eu/regional_policy/ro/regio-stars-awards/

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii