Web Analytics

Conf. univ. dr. Adrian Tase împărtăşeşte medicilor români noutăţile ştiinţifice din SUA

de | 18.04.2019 13:38 | Actualitate

După succesul participării în martie 2019 la Congresul Colegiului de Cardiologie American, conf. univ. dr. Adrian Tase împărtășește medicilor români noutățile științifice din Statele Unite ale Americii. Astfel, pe 5 aprilie 2019, medicul argeșean a prezentat la Sinaia conferința cu titlul ”Tratamentul LipiTensiunii” (terapia simultană a dislipidemiei și hipertensiunii arteriale, centrată pe endoteliul vascular)”, o conferință regională pentru medicii de familie.
De asemenea, pe 11 aprilie 2019, dr. Tase a prezentat la Academia Română din București conferința ”Antropologia secolului 21 – conceptul mobile Health”, iar în perioada 12-14 aprilie 2019 același medic argeșean a fost prezent la Congresul Național de Medicină Internă de la Călimănești, unde a prezentat lucrări precum ”Infarctul miocardic acut – ghid de diagnostic și tratament”, ”Aritmiile amenințătoare – ghid de diagnostic și tratament” și ”Terapia farmacologică la nivel populaţional în directă corelație cu creșterea alarmantă a prevalenței bolilor cardiovasculare”.
Dr. Adrian Tase va mai participa pe 18 aprilie 2019 la Simpozionul ”Current Trends În Natural Sciences”, care se va desfășura la Universitatea din Pitești, dar și la Conferința medicală regională de la Moeciu. Nu în ultimul rând, pe 18 mai 2019 medicul de la Spitalul Județean Argeș va participa la Conferința Națională a Grupurilor de Lucru în Cardiologie de la Sibiu, unde va prezenta lucrarea ”Inhibitorii HMG-CoA-reductazei pot reduce disfuncția sistolică de VS la recipientele de farmorubicină pentru cancerul mamar”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii