Web Analytics

Conduceau sub influența băuturilor alcoolice pe drumurile din Argeș

de | 5.06.2017 10:32 | Actualitate

politia alcool agPoliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni l-au depistat pe A.A., de 49 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe raza oraşului Mioveni, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti l-au depistat pe B.C., de 51 de ani, din Călineşti, care conducea un tractor pe DN 7 – Ştefăneşti, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.
În cauza a fost întocmit dosar penal conform art. 335 şi 336 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier Pitești l-au depistat pe B.A., de 28 de ani, din comuna Crângurile, județul Dâmbovița, care conducea un autoturism pe raza municipiului, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Și poliţiştii din cadrul Formațiunii Rutiere Costeşti, l-au depistat pe Ț.I., de 37 de ani, din municipiul Pitești, care conducea un autoturism, pe DJ 679, pe raza comunei Rociu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Totodată, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş l-au depistat pe R.G., de 49 de ani, din comuna Bascov, care conducea un autoturism pe D.N. 7, pe raza comunei Drăganu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești l-au depistat pe B.L., de 42 de ani, din comuna Bradu, care conducea un autoturism pe strada Calea Craiovei, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii